Bådudstyr kan man også dekorere og pynte med i huset

Man siger, at man kan tage sømandslivet fra en sømand, men sømandslivet forlader aldrig en sømand helt: Det er en del af vedkommendes DNA.

Så når man endelig skal aftræde for bestandig og forlade havets gyngende grund, så træder man af og føler sig som en landkrabbe, der får omvendt søsyge og længes efter bølgen blå ret hurtigt.

Men kroppen kan ikke klare det liv til havs længere som funktionel sømand, og helbredet dikterer også, at man hellere skal tage den med ro og være tæt på et sygehus konstant og helst have besøg af plejepersonale.

Det kan føles ydmygende til at starte med, når man er vant til at klare sig selv, og man er taget ud af ens rette element, som man har kendt det meste af livet.

Heldigvis kan man dog omdanne omgivelserne til at minde om det, man holder mest af: med bådudstyr!

Bådudstyret får det til at føles, som var man på havet – bare derhjemme!

Man tvivler jo sjældent på, når man er i kahytten hos en sømand, hvordan der så ser ud, for her er redskaber til brug på havet, og der er nok en masse souvenirs, som der fortæller historier om ens farefulde færder til havs.

Men der er også ting, der bare har noget med livet til søs at gøre.

Alle de ting kan man jo tage med indenfor, hvor man kan dekorere hele ens hjem på den måde eller bare sætte ting op nogle steder, der får det til at minde om en kahyt eller båd.

Måske har man endda et helt rum, som man kan få udsmykket på den måde, så det føles som at gå ned i ens gamle kahyt.

Det behøver jo ikke alt sammen være souvenirs, for det kan jo også være funktionelt bådudstyr, som man køber fra nyt, så man måske føler, man rent faktisk kan bruge det endnu!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *