Cykelhjelm til baby – find den online

27 februar 2021
Astrid Pedersen

Skal bilen skiftes ud med en smart og miljøvenlig ladcykel her til sommer – og skal det nye transportmiddel bruges til at køre ture ud i det blå med familiens lille guldklump? Så skal du ud og have fat på to cykelhjelme, nemlig én til dig selv og én til baby.

Hvorfor skal baby og jeg have cykelhjelm på?

Måske tænker du at det ikke er nødvendigt med en cykelhjelm til dig selv når nu du har sikkerhed i hele tre hjul. Men her skal du huske på at du, selv om du kører ladcykel, stadig er en blød trafikant. Selv om risikoen for styrt er mindre med en tung trehjulet ladcykel vil den stadig være der. Og du kan også risikere at blive påkørt af en bil.

Af samme grund skal du også iføre din baby en sikker og godkendt cykelhjelm, også selv om han eller hunner forsvarligt spændt fast i kassen på din ladcykel. Du kan risikere at baby bliver slynget ud af kassen ved sammenstød, eller at hele ladcyklen bliver væltet rundt. Og så er der ikke meget beskyttelse at hente over for den hårde asfalt hvis man ikke er iført en solid cykelhjelm.

Find den rette cykelhjelm til din baby online

Du kan således beskytte din baby imod alvorlige hoved traumer hvis du vælger at lade ham eller hende iføre en særlig cykelhjelm til baby inden I kører ud i det blå.

Den gode nyhed er at en sikker, godkendt cykelhjelm til baby ikke behøver at koste spidsen af en jetjager. Hos Cykelhjelm.dk finder du i den online shop et stort udvalg af billige cykelhjelm til børn og voksne, alle testede og godkendt efter de gældende standarder. Du kan se det store udvalg af flotte cykelhjelme, og bestille cykelhjelm til baby i den online shop på https://www.cykelhjelm.dk/shop/baby-181c1.html.

Flere Nyheder