Dating for voksne: Til dig som ønsker autentiske oplevelser

Dating for 40+ – man ved aldrig, hvornår man møder kærligheden

Vores service henvender sig til dig, som ønsker rigtige interaktioner med nye mennesker. Man ved aldrig hvornår kærligheden indtræffer, men en ting er helt sikker: Hvis du ikke prøver noget nyt, så sker der ikke noget nyt. Det er selvfølgelig muligt for dig at kontakte andre singler, igennem vores hjemmeside og derved komme i kontakt med andre, med de samme ønsker som dig. Imidlertid lægger vi stor vægt på at vores kunder skal mødes og interagere med hinanden, derfor har vi altid en lang række af events, som du kan deltage i. 

Uanset om du lige er blevet single eller har været det i et stykke tid, kan det være intimiderende for os alle, at “komme tilbage på markedet”. Det kan derfor være betryggende at komme ud i et nyt miljø, hvor alle er i samme båd som dig selv. Mange oplever problemer, med at finde de reelle muligheder i deres hverdag og daglige rutine. Derfor har vi skabt vores virksomhed, til dig som ønsker at finde den store kærlighed efter 40 eller måske bare søger et større netværk og en ny omgangskreds. 

Hvilke events kan jeg deltage i? 

Vi ønsker at give dig varierede tilbud, til de events du kan deltage i, igennem os. Der er den virtuelle kontakt og adgang til at skrive med andre medlemmer, men vi vil gerne gøre noget udover det sædvanlige. Vi afholder bl.a. fredagsbarer, som oftest har et fremmøde på 100+ andre singler. Vi kan også tilbyde dig muligheden for at komme med på en af vores single-rejser, til dig som har lyst til at opleve nye eventyr. Vores rejser går til at række af smukke destinationer som eksempelvis: Mexico, Vietnam, Egypten og Bali m.fl.

Vi ønsker at give dig muligheden for at møde folk ansigt til ansigt og for at skabe ægte forbindelser. Når man møder en person på tomandshånd, giver det jer mulighed for at lære hinanden rigtigt at kende, samt skabe nye relationer til andre singler i samme aldergruppe. Grib chancen for at forhøje din livskvalitet, med nye venskaber og måske endda en ny partner. Kærligheden kommer altid når vi mindst venter det, men nogle gange må vi gå af nye veje, for at få nye resultater. 

Ønsker du at vide mere omkring dating over 40 og hvilke muligheder der findes for dig? Så kan du med fordel se med her. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *