Derfor skal du vælge parkeringskontrol over dine p-pladser

26 oktober 2020
Silje Hansen

Du kender sikkert til, hvor frustrerende det kan være, hvis de p-pladser som du råder over er optaget af andre, eller hvis de bliver ofte blive brugt af andre. Dermed kan dine beboer ikke benytte sig af p-pladserne. Det samme gælder for dig som driver en virksomhed, butik eller restaurant. Her kan det være en stor udfordring, hvis dine kunder eller gæster ikke har mulighed for at parkere deres bil ude foran dit kontor. 

Derfor er der mange der vælger at få parkeringskontrol over de p-pladser, som de råder over. På denne måde sikrer du dig mod af få ubudne gæster til at optage dine p-pladser. 

Gode argumenter for at vælge parkeringskontrol

Hvis ikke ovenstående argumentation var overbevisende nok til at du vil vælge parkeringskontrol, så kan vi her liste et par andre gode argumenter. Ved at vælge parkeringskontrol har du enten mulighed for at tjene penge på din parkeringsplads ved at lade folk betale for den tid, som de holder parkeret på din p-plads, eller forhindre at andre ikke optager dine p-pladser. 

Hvis du vælger det rette parkeringsservice, har du mulighed for selv at diktere de regler, der skal være gældende for dine p-pladser. Her kan du også løbende tilpasse aftalen, hvis du ønsker ændringer, hvis vilkårene ændrer sig. 

Ved at vælge parkeringskontrol, kan du vælge enten en smart løsning gennem en digitalapp, når bilerne skal registreres, eller du kan aflevere fysiske parkeringstilladelse, som skal placeres i forruden.

Hvilket parkeringsselskab skal du vælge?

Hvis du ønsker den bedste og billigste parkeringskontrol over dine p-pladser, skal du vælge Unopark. Her kan du komme gratis og helt omkostningsfrit i gang, hvor du får lavet mærker og stander til dine p-pladser. Du vil her have en fast kontaktperson, som vil varetage dine p-pladser. Unopark er en danskejet virksomhed, som giver dig fuld fleksibilitet over dine p-pladser. 

Flere Nyheder