Effektiv behandling af alkoholmisbrug på et misbrugscenter

Effektiv behandling af alkoholmisbrug på et misbrugscenter

Alkoholmisbrug er en af de former for afhængigheds betinget misbrug, som er mest udbredte i dagens Danmark. Dette skyldes et sammenrend af flere faktorer. For det første er det relativt nemt at skaffe sig adgang til alkoholiske drikke – og dermed den eftertragtede rus. Øl, vin og spiritus kan erhverves i stort set alle supermarkeder, kiosker og dagligvare butikker – selv på tankstationer er det muligt at købe alkohol, selv om alle kender de potentielt farlige følgevirkninger af at blande alkohol med kørsel af motoriserede køretøjer.

For det andet er der vores fest kultur, som foreskriver indtagelse af alkohol ved stort set alle sociale begivenheder. Fra barnedåb til begravelse serveres der øl eller vin – og der vil altid blive set en smule skævt til dem, som ikke snupper et glas til firmaets julefrokost eller sommerfest. Og for det tredje er alkoholmisbrug et af de misbrug, som kan få lov at udvikle sig uden at omgivelserne lægger mærke til det – som en kombination af de to foregående pointer.

Ingen løfter et øjenbryn, hvis du bliver ekstra fuld til festen, eller tager et glas vin eller to til aftensmaden i hverdagen. Pludselig ruller lavinen, og du er fanget i et afhængigheds forhold til alkohol. Og så er det meget sandsynligt, at der skal professionel hjælp til for at du kan komme tilbage på sporet.

Få hjælp til at slippe ud af dit misbrug på Behandlingscenter Søby Park

Hvis du føler, at dit alkoholmisbrug er kommet ud af kontrol, og at du har behov for hjælp, kan du altid henvende dig til et misbrugscenter med speciale inden for alkoholbehandling. På Behandlingscenter Søby Park finder du dygtige behandlere, misbrugskonsulenter og sundhedsfagligt personale, som har mange års erfaring med afvænning og behandling af alkoholmisbrug.

Du kan få mere information, og kontakte Behandlingscenter Søby Park, på behandlingscentersoebypark.dk