Få overblik over dit mobilabonnement

Få overblik over dit mobilabonnement

Verden er blevet digitaliseret. Vi lever store dele af vores liv online, både det sociale, men også det offentlige. Vi har nemID og kontokig. Vores venner og familie er spredt ud over hele landet. Netop derfor er der to ting som de fleste mennesker i dagens Danmark har behov for. En bredbåndsforbindelse og en telefon. Uanset om det handler om en gammel Nokia eller den nyeste smartphone, så er det en luksus og en nødvendighed at kunne ringe på tværs af landet eller til din læge.

Der er et hav af muligheder for mobiler og mobilabonnementer og bredbåndsforbindelser. Hos Hvad-koster-det.dk kan du finde et stort overblik over Oister og deres tilbud og services.

Oister har nemlig hovedsaligt to produkter, mobilabonnementer og bredbånd. Deres mobilabonnementer starter ved en pris på 19 kroner måneden, hvor du så betaler pr. forbrug du bruger oveni. En oplagt løsning, hvis du kun ringer og skriver sms’er få gange om måneden. Deres ubegrænsede abonnement koster 149 kroner om måneden. Her får du fri tale og fri data, samtidig med at du har mulighed for at bruge op til hele 8 GB data, når du er ude at rejse i et andet EU-land. Der er altså noget for enhver smag og ethvert behov hos Oister.

Hvis valget er faldet på Oister, så får du adgang til alle deres services, samt din personlige kundeside, Mit Oister. Her kan du få et godt og grundigt overblik over dit nuværende forbrug for måneden, samt tidligere forbrug. Du kan ændre dit abonnement til et andet eller vælge at opsige det helt. Det er også her du slår dataroaming til, når du skal bruge det, eller fra, når du ikke skal. Derudover kan du tilkøbe data eller taletid, hvis du er ved at nå din månedlige grænse for dit abonnement. Mit Oister er altså din portal til at navigere i dit abonnement.