Gem artikler fra Mandeportalen til senere

11 november 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er ikke lige altid, at man har tid til at læse en artikel færdig på Mandeportalen.dk, også selvom den er kort.

For man kan være faldet over den i bussen på ens smartphone, hvor man lige skal til at stige af og mødes med nogle andre, så man må pakke telefonen væk.

Hvis det så var en spændende artikel, og det er det givetvis, hvis den er fundet på Mandeportalen, så kan man lave den finte at lade fanen på ens browser på telefonen være åben og så åbne en anden, hvis man skal tilgå en anden hjemmeside, mens man er sammen med de andre.

På den måde holder man artiklen åben, til man har tid til at læse den færdig eller genlæse den, for det er trods alt lettere, end at man skal huske overskriften på artiklen, så man må søge rundt efter den på hjemmesiden og måske ikke have heldet med sig.

image

Få gemt en del artikler fra Mandeportalen.dk

Det er lidt lettere at gøre det med at gemme artiklerne til senere, hvis man har en bærbar eller en stationær computer, da man så kan føje de artikler til foretrukne.

Så kan man endda også inddele dem i emner i mapper, så man kan gemme en hel del, så man let kan finde frem til dem igen.

Nu er det en forholdsvis lettilgængelig hjemmeside at finde rundt i, hvis man leder efter en specifik artikel, men nogle gange er det bare lige lettere, at man kan gemme et link, som man direkte kan klikke på og blive sendt hen til artiklen med det samme.

Når man så har læst artiklen, og man ved, man ikke vil genlæse den, så kan man slette det gemt link; så er der også plads til nye gemte artikler, når der kommer nyt på hjemmesiden.

Flere Nyheder