Giv et sildebensbord i bryllupsgave

30 juli 2021
Emilie Jacobsen

Skal du snart til bryllup, og mangler du en god gave at give parret, kan du overveje at give dem et sildebensbord. Det er et bord, hvor træet bliver lagt i et sildebensmønster lige som på et gulv. Det giver en rigtig flot og herskabelig effekt. Bordene bliver blandt andet fremstillet hos Fynsk Snedkeri. Der bliver de håndlavet, hvilket betyder, at alle bordene er unikke og i en høj kvalitet. Det er jo noget, der er helt perfekt i forhold til en bryllupsgave. Læs mere på https://fynsksnedkeri.dk/collections/sildebensborde 

Hvis du synes, at det er en lidt dyr gave at give et bord, kan du jo spørge nogle af de andre gæster, om I skal gå sammen om at købe det. Når man bliver gift, er nogle jo stadig ved at etablere sig, og der kan det være rart, at de får et spisebord, som de kan nyde mange gode stunder ved fremover. 

Se bordet i showroom først 

Du behøver ikke at tage hele vejen til Fyn, hvis du gerne vil se et af sildebensbordene, inden du køber det. Du kan tage ind i deres showroom på Frederiksberg. Der har de et udvalg af de forskellige former for borde. Du kan dog ikke være sikker på, at de har præcis det bord, du har set på hjemmesiden. Da bordene bliver håndlavet, er det ikke sikkert, at de har det på lager. Hvis du ikke vil køre forgæves, kan det derfor betale sig for dig, at du ringer først. 

Når du køber et bord, skal du også være opmærksom på, at det tager noget tid, inden det kommer. Typisk tager det mellem fire og seks uger, inden bordet er klar. Det tager jo tid at håndlave et bord. Men når du giver bordet i gave, betyder det måske ikke helt så meget, at det tager noget længere tid. Medmindre bordet da skal bruges til brylluppet. 

Flere Nyheder