Hvad gør man med ting, der går af mode?

16 januar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er nogle ting, som man næsten kan være sikker på, der aldrig går af mode, og det kan være sådan noget som Buch Copenhagen jakker.

Men der vil nok være nogle, der vil påstå, at de er mere ind i nogle perioder end andre, men som sådan er der ikke nogle, der har krav på at kunne sige, om noget af moderne eller ej, selvom der er mange instanser of professionerne, som der er med til at fastlægge, hvad der er mode, og hvad der kommer til at være mode.

Desuden handler det jo også om i sidste ende, at man er glad for det, man gør i, selvom der altid vil være nogle, der udskifter garderoben efter, hvad der er moderne og ikke moderne.

Men hvis man så føler, at der er noget, der ikke er på mode, som man ikke vil fanges med at gå i, hvad gør man så?

image

Gør noget ved det, der ikke er på mode

Vi lever i en tid, hvor det ikke er populært at smide ting ud, som der kan bruges, og det bliver nok en fastlåst samfundstanke, så det kan man lige så godt vænne sig til.

Derfor bør man ikke smide det ud, som der ikke er på mode, men man kan give det videre til andre, som der kan passe det eller gerne vil have det.

Man kan smide det i tøjcontainere rundt omkring i landet, så andre kan få gavn af det, eller det kan sælges videre – man kan så også selv prøve at sælge det videre, hvis man brugte mange penge på det til at starte med.

Hvis man er rigtig smart – såsom ved de nævnte jakker – så kan man også gemme det, hvis man har plads til det, for det, der tidligere var på mode, kommer oftest på mode igen.

Flere Nyheder