Hvad meget skal du betale per time for en vikar?

07 februar 2022
Emilie Jacobsen

advertorial

Sidder du og overvejer at hyre vikarer til din virksomhed, er du måske lidt i tvivl om, hvor meget du skal budgettere med at bruge på dem. For hvor meget er vikar priser egentlig på? Det er dog meget forskelligt og kommer an på en række forskellige faktorer. Det er derfor altid en god ide, at du rækker ud til at vikarbureau, der har vikarer inden for din branche for at høre, hvad deres vikarer skal have for at løse opgaver for dig. 

Leder du efter vikarer inden for byggeri, produktion, lager og nedrivning, kan du for eksempel prøve at tage fat i dkvikarservice.dk. Det er et stort vikarbureau, der kan hjælpe dig med at finde vikarer i hele Danmark. De har rigtig mange vikarer i deres kartotek, og de kan derfor nemt hjælpe dig med at sætte dig sammen med de helt rette personer. 

vikar priser

Det afhænger vikarpriser af

Der er dog ikke en fast pris på vikarer, når du hyrer en. I stedet kommer deres timepris an på, hvilken uddannelse de har, hvor meget erfaring de har, og om der er andet, der opkvalificerer dem til at arbejde hos dig. Det vil derfor altid være en vurdering. Dermed ikke sagt, at du ikke kan få et rimelig godt overblik over, hvad det kommer til at koste, hvis du kontakter dkvikarservice.dk. De er godt inde i tingene og kan som minimum give dig et meget kvalificeret bud på en cirkapris, hvis de ikke kan komme med en helt konkret pris. 

Når du hyrer en vikar gennem et vikarbureau, skal du tænke på, at der er mange udgifter, som du slipper for. Du skal for eksempel ikke bruge penge på bogholderi i forbindelse med udbetaling af løn til dine vikarer. Det sørger vikarbureauet for. Der er altså en række udgifter – og opgaver – som du helt slipper for. 

Flere Nyheder