Hvad taler man om med en metroflise?

28 marts 2020
Anders Lundtang Hansen
Hvad taler man om med en metroflise?

Du er måske ikke stødt på udtrykket “en metroflise” før, og det er da helt forståeligt, for hvis man ikke lige har kendskab til de mange afarter af fliser, der findes derude, så er man måske lidt blank, når man skal vide, hvad en metroflise lige er for en størrelse.

Mange af os, der ikke kender til fagtermer eller bare forgreninger og forskellige på diverse elementer, har jo en tendens til at samle betegnelserne under samme fane, såsom hvis der er tale om heavy metal, så kalder mange mennesker måske det samme for dødsmetal, selvom der reelt findes brutal dødsmetal, teknisk dødsmetal, melodisk dødsmetal og meget mere – for lige at bruge et eksempel.

Det samme gælder så med fliser, hvor man kan være på forskellige forståelsesniveauer, når man skal tale med en fagmand om, hvad for nogle fliser man ønsker at have derhjemme på blandt andet andet ens badeværelse, i bryggerset eller ens køkken-alrum.

Så er man ofte nødt til at vise dem frem, og hvis en enkelt af slagsen ikke giver noget udslag for forståelsen, så kan man vise, hvordan sådan nogle metrofliser ser ud, når de er sat sammen eller ligefrem vise et eksempel, hvor man bruger dem.

Metrofliser giver et rustikt look og en fornemmelse af, at her bliver der arbejdet groft, eller også bruger man netop fliserne til at sætte det i kontrast til noget andet såsom ved et fint køkken og en køkken-ø, hvor metrofliserne skal veje dem op.

Som eksempel på hvordan de kan se ud, kan du forestille dig den engelske metrolinje. Hvis du ikke har været der, kan du google dig frem til den, og så vil de fliser måske ringe en klokke for dig.

Ofte bruger man dem hvide, man de findes også i forskellige farver.

Hvis du stadig ikke er med på, hvad vi taler om, så kan du jo kigge nærmere på https://shop.badogfliser.dk/shop/metro-141c1.html 

Flere Nyheder