Hvis du vil have vinduer af god kvalitet til en lav pris

29 september 2022
Camilla Sørensen

editorial

Hvis du er på udkig efter vinduer af god kvalitet til en lav pris, anbefaler vi, at du køber dem hos KLAR. Her kan du vælge dit eget design og får 10 års garanti på vinduerne. De bruger kun langsomtvoksende estisk fyrretræ i deres produktion, så du ved, at du får et produkt af høj kvalitet. Desuden tilbyder de prismatch – så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige pris!

Men leverandøren er naturligvis ikke det eneste, du skal overveje, når du køber nye vinduer – så hvad skal du kigge på, når du vælger, hvilke vinduer der skal sidde i din bolig?

Overvej dette, når du køber vinduer

Der er nogle få ting, du bør huske på, når du vælger nye vinduer. For det første skal du tænke på stilen i dit hjem – vinduerne skal supplere arkitekturen og ikke kollidere med den. For det andet skal du overveje privatlivets fred – har du brug for matteret glas eller noget lignende? Og endelig skal du sørge for, at du får en god pris!

Prisen kan du kun sikre ved at lave god research og ikke mindst vælge et sted, der tilbyder prismatch.

vinduer

Er vinduer fra KLAR FSC-certificeret?

Mange spørger os, om KLARs vinduer er FSC-certificerede. Svaret er ja – de anvender udelukkende træ fra FSC-certificeret skovbrug, så du kan købe vinduer med god samvittighed.

Er det svært at montere vinduer uden en tømrer?

Nej, det er ikke svært – men vi anbefaler, at du får en tømrer eller en person med erfaring til at gøre det for dig, hvis du aldrig har prøvet før. De vil sørge for, at vinduerne er monteret korrekt, og at der ikke er luftlækager.

Hvor ofte skal jeg rengøre mine vinduer?

Det afhænger af, hvor beskidte de bliver! Generelt anbefaler vi, at du rengør dem mindst en gang om måneden. Men hvis de befinder sig i et særligt støvet eller snavset miljø, kan det være nødvendigt at rengøre dem oftere.

Flere Nyheder