Hvorfor skal du forsyne din hund med et hundetegn?

Hvorfor skal du forsyne din hund med et hundetegn?

Der er flere årsager til, at et hundetegn er vigtigt. For det første giver det dig mulighed for at forsyne din hund med dine oplysninger. Det betyder, at det er let at finde frem til dig som ejer, hvis din hund skulle løbe væk. Derudover er det faktisk også lovpligtig at have hundetegn på din hund.

Hvilket hundetegn skal du vælge? Hvilke informationer skal du få graveret på det? Og hvor finder du billige hundetegn? Læs med her!

Vigtige informationer til dit hundetegn

Stort set alle forhandlere af hundetegn tilbyder gravering. Når du skal vælge, hvad der skal stå på hundetegnet, skal du lige tænke dig om. Det er ikke nok bare at skrive hundens navn eller dit navn på. Det er også ret vigtigt at få graveret din adresse, dit telefonnummer og evt. også din e-mailadresse. Hvis I er flere ejere, bør I sætte begges telefonnumre på, så det altid er muligt at komme i kontakte med en af jer. 

Shop billige hundetegn i alskens farver

Hos den online butik Dyreverdenen kan du finde et stort udvalg af billige hundetegn. I det store sortiment finder du både de klassiske, ensfarvede hundetegn, men også mange modeller med motiver på. Der er derfor rig mulighed for at vælge et hundetegn, som du synes, passer perfekt til netop din lille firbenede ven. Skal det være enkelt, eller skal det være lidt “bling bling”? 

Webshoppen har blandt andet hundetegn af mærket Red Dingo. Disse er i høj kvalitet, og de er også 100 % nikkelfrie. Du får altid evighedsgaranti på dem, så du aldrig skal betale for et nyt hundetegn igen. Dyreverdenen tilbyder altid gratis gravering, og dit hundetegn sendes altid inkl. ring, så du let kan sætte det fast i hundens halsbånd. Leveringen er ovenikøbet også gratis!

Udforsk Dyreverdenens store udvalg, og find en hel masse billige hundetegn