Hvornår har jeg brug for psykolog til krise håndtering?

Hvornår har jeg brug for psykolog til krise håndtering?

Vi har alle oplevet en eller flere gange i løbet af vore liv at befinde os i kriser, som kan have kortere eller længere varighed. Der er selvfølgelig ikke to kriser som er ens i hverken sværhed eller karakter. Alle mennesker er forskellige, og reagerer tilsvarende forskelligt på livs begivenheder som kan udløse kriser.

Nogle mennesker kommer hurtigere over tabet af et elsket familie medlem, en nær ven eller en kæreste eller ægtefælle, mens andre tilbringer mange år – måske endda resten af livet – i dyb og hjerteskærende sorg. På samme måde kan visse mennesker bedre håndtere sygdom, skilsmisse eller fyringer og på egen hånd rejse sig igen, mens andre har brug for hjælp til at komme videre fra en tilstand af nedtrykthed og håbløshed. Og til dette formål kan man med fordel betjene sig af hjælp fra en autoriseret psykolog.

Hvordan kan en autoriseret psykolog hjælpe mig med min livskrise?

Er livet gået i hårdknude, og føler du ikke at du kan frigøre dig fra de eksistentielle dilemmaer, som kendetegner en svær krise? Så kan du opsøge en psykolog som har mange års erfaring med at hjælpe kriseramte mennesker helskindede ud på den anden side.

Selv om det ikke er usundt at gennemleve en krise, bør man søge hjælp hvis man føler at nedtryktheden og håbløsheden er ved at blive en integreret del af éns person. Der kan være bagved liggende årsager til at man ikke kan håndtere sin krise – og med hjælp fra en dygtig psykolog kan man således lære mere om sig selv samtidig med at man kommer ud af det sorte hul.

Hvor finder jeg hjælp til krise behandling i Viborg?

Leder du efter en autoriseret psykolog i Viborg, som kan hjælpe med livskriser, kan du booke tid hos Grethe Drejer online på grethedrejer.dk