Kan en boligadvokat altid give dig det ønskede resultat?

Det er nemt at komme til at sammenligne en boligadvokat med en håndværker, hvor man bestiller en ydelse, som man ønsker opfyldt til fulde og gerne mere til, og kan dette ikke lade sig gøre, så nægter man at betale og finder en anden.

Nu er de problemstillinger, som en boligadvokat bliver stillet overfor, ikke altid lige så en til en, hvor man kan gå fra udfordring og videre til den ønskede løsning.

Nogle gange kan det sagtens lade sig gøre, hvis man for eksempel vil have ændret noget i ens boligskøde, som der ikke er nogle andre lovgivninger, der forhinder en i; for så har man mere eller mindre bestilt en specifikt vare, som advokaten vil opfylde for dig.

Andre gange er man jo så ude i, at der er andre parter, der har en intention, anke eller ønske med en bolig, hvorfor det ikke altid er, at klienten til kunden kan få tingene opfyldt, som man gerne ønsker det.

Det klassiske eksempel er jo nok, hvis man vil sælge en bolig.

Her har man så også en boligadvokat indover, og man kan endda sagtens have en billig boligadvokat, der vil arbejde lige så hårdt for sagen som en, man betaler i dyre domme for.

Sælger ønsker jo at få et bestemt beløb for boligen, men de potentielle købere har jo også deres ønsker og deres egne advokater indover, hvorfor man ofte må gå på kompromis på det område.

Så er der jo parametre som boligmarkedet, efterspørgsel, beliggenhed, skader og mangler med videre, men det ser vi lige bort fra nu.

Boligadvokaten skal præsentere for dig, hvad der er realistisk at forvente i den sammenhæng, men du kan være sikker på, at den gode boligadvokat vil gøre alt, hvad der er muligt for, at du får dine ønsker opfyldt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *