Køb webhotel, der passer til dine behov

17 september 2021
Emilie Jacobsen

Når du vil oprette en hjemmeside, som du selv har ejerskab over, skal du have et webhotel til det. Webhotellet er den server, hvor alle oplysningerne om din hjemmeside ligger. Hvis du ikke har et webhotel, kan din hjemmeside altså ikke eksistere. 

Der findes i dag mange forskellige webhoteller at vælge imellem. Både i Danmark og i udlandet. Så mange, at det kan føles som lidt af en jungle at finde ud af, hvilket du skal vælge. Det vigtigste er, at du vælger det webhotel, der passer til dine behov. Det lyder jo simpelt nok, når det står sort på hvidt, men det kan være nemt at lade sig forlede til at vælge noget, fordi nogle andre vælger det. Eller fordi det er det billigste. 

Et godt sted for dig at få et overblik over en række forskellige danske webhoteller er webhotel-guiden.dk. De anbefaler altid danske webhoteller, da du får kundeservice på dansk, og deres servere står i Danmark. Det kan der være en lille fordel ved rent hastighedsmæssigt, når du henvender dig til danske læsere eller kunder. 

Serverplads er et afgørende parameter, når du vælger webhotel

Inden du vælger webhotel, bør du tænke over, hvor meget serverplads du har brug for, og hvilken form for server det skal være. Både serverpladsen typen af server, om det for eksempel er en cloud server eller en shared server, har betydning for, hvor meget din hjemmeside kan fylde.

Har du lidt serverplads og en shared server, kan den ikke fylde nær så meget, som hvis du har meget serverplads og en cloud server. Hvis det er en hjemmeside til din virksomhed, er det altså vigtigt, at du får valgt nok med plads, så din hjemmeside kan blive vist hurtigt. Kunderne gider jo ikke at vente på, at de kan komme ind på siden, så vil de hellere ind på en anden. Så køb webhotel med nok serverplads. 

Flere Nyheder