Lån penge nemt og hurtigt online

16 september 2021
Lotte Hindsberg

Har du brug for at låne penge og har du ikke tid til at vente på, at din normale bank bruger en 2-3 uger på at læse din ansøgning igennem, kan du i stedet undersøge mulighederne for at låne i en online bank. En online bank er kendetegnet ved at de har en markant nemmere låneprocedure og man har svar på en ansøgning indenfor kort tid.

Et andet kendetegn ved online banker er at de som udgangspunkt ikke ber om sikkerhed. Hvis du har planer om at låne et større beløb, kan de bede om at se dokumentation for at du har en indtægt. Du kan blandt andet undersøge mulighederne hos Bankly.

Søg flere lån

At sende en låneansøgning afsted til en online bank tager som udgangspunkt kun et par minutter. Det betyder at ved at sende flere ansøgninger af sted, har du med en lille indsats mulighed for at spare penge på dit lån. Send gerne mindst tre ansøgninger afsted, så du har et godt sammenligningspunkt. Det er vigtigt at de ansøgninger du sender kan sammenlignes. Du kan med fordel bruge en sammenligningsside til at finde de banker du kan ansøge. 

Det du som udgangspunkt skal undersøge er ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne. Husk også at undersøge om der er et gebyr du skal betale hvergang du afdrager. Det sidste kan blive til et stort beløb samlet set. 

Kan du ikke betale lånet tilbage før tid uden at det koster dig et stort beløb, skal du som udgangspunkt takke nej tak til det det tilbud.

Husk også at starte med at lægge et budget, så du er sikker på hvad du har af indtægter og udgifter. Forskellen er hvad du i princippet kan betale i afdrag pr. måned. Det er dog vigtigt at du ikke har et meget stramt budget.

Flere Nyheder