Sådan bliver du klar til at få en hvalp i huset

14 december 2020
Anne-Mette Hansen

Det at have hund kræver sit tilbehør. Din hund har brug for utrolig mange ting, lige fra den er hvalp og imens den vokser. Det kan være alt fra legetøj og plejeprodukter til hundetøj og madskål. 

Men hvor finder du alt, hvad du skal bruge til din nye hvalp? Hvad er de vigtigste ting, du skal købe til din hvalp?

5 ting du skal have til din hundehvalp

Der er så mange ting, du skal investere i. Men hvordan køber du ind til den bedste hvalpestartpakke? Du skal huske fem ting:

1. Mad- og vandskål

Din hund skal have et sted i huset, hvor den får sit vand og hundefoder. Her skal den have sine egne skåle – én til mad og én til vand. Vælg gerne en skål der er nem at rengøre og som kan komme i opvaskeren. Du kan også få foderdispensere, der modvirker, at hunden spiser alt for hurtigt. 

2. Hundesnor/-sele 

Der er rigtig meget at vælge mellem, når det kommer til hundesnore og -seler. Der findes alverdens typer. Det er derfor en god idé at læse mere om dem eller spørge andre der har hund, hvilken sele eller snor de bruger.

3. Legetøj 

En hund, og en hvalp især, har behov for at blive aktiveret. Det kan du sørge for med alverdens hundelegetøj som bamser, tov, bideting og bolde. 

4. Hundekurv/-seng

Din hvalp bliver mest tryg i dit hjem, hvis den har et sted, der er dens eget. Et sted hvor den kan lægge sig til ro og sove. Dit valg af hundeseng kommer an på, hvilken hunderace du har. Bliver hunden stor, er det en god idé at vælge en kurv, den kan vokse med. 

5. Halsbånd

Alle hunde skal bære hundetegn. Det er nemmest, hvis hunden har et halsbånd, som det kan fastgøres til. 

Du kan shoppe rigtig mange af disse ting til hvalpe online. Opdag blandt andet rigtig mange gode ting hos Designforpets.dk.

Flere Nyheder